Budapest

Interaktív élménytér

vállalkozó szellemű nők számára

Budapest, 2019 október 3.

Fel akarod szabadítani a belső energiáidat? Úgy érzed több van benned?

Le akarod dönteni a gátjaidat?

Hát itt az alkalom!

A nők másként üzletelnek. Fontos számunkra az empátia, a közösség, ami összetart, és aminek értéket adhatunk. Sokkal nagyobb lehetőségek rejlenek bennünk, mint aminek tudatában vagyunk. Olyan energiákat mozgatunk, ami az érzelmekre hat, mert számunkra fontos a szeretet, és az összetartozás.

Kell egy olyan hely, ahol bátran foglalkozhatunk a terveinkkel, és társakat találhatunk mindenhez. Amikor hozzánk hasonló emberekkel találkozva megnyílunk, egyszer csak megszűnik a világ és flowba kerülünk. Ilyenkor képesek vagyunk áttörni a gátakat, elengedjük a bizonytalanságot, és inspirációt merítünk a céljainkhoz. Teret kap a kreativitás, teremteni kezd a képzeletünk. Erről szól a Women in Flow üzleti klub hálózata, ami életre keltette a W-Market rendezvénysorozatot, ahol méginkább megismerhetjük egymást. Az élményszerű üzleti kapcsolatépítésre helyezzük a hangsúlyt.

Tarts velünk és ismerd meg ezt a felszabadító közösséget, ahol velünk együtt kiteljesedhetsz. Mutasd meg önmagad, találd meg azokat az ötleteket és társakat, akikkel megvalósítod a céljaidat. Ez az újszerű nézőpont vállalkozó és cégvezető nők százainak elismerését váltotta ki röved idő alatt, ezért most egy eseménysorozat keretében juttatjuk el az innovációt ország minden szegletébe.

Ha úgy érzed, hogy:

  • Még valamire szükséged van a kiteljesedéshez, de nem tudod mi az
  • Fejlődni akarsz, inspiráló emberek társaságára vágysz
  • Egy megértő és támogató környezetet keresel, mely utat nyit a céljaidhoz
  • A család és az önmegvalósítás közötti egyensúly megteremtése fontos a számodra
  • Kikapcsolódnál, mert eleged van egy kicsit a rutinszerű hétköznapokból
  • Van egy álmod,és nem tudod hogyan kezdj a megvalósításába
  • Pozitív változásokat akarsz az életedben

AKKOR ITT A HELYED!

Budapest

La Vida Rendezvényház

2019 október 3.

Interaktív tér nőknek!

A Women in Flow, a női vállalkozók üzleti klubja, a W-Market egy interaktív tér, amely kézzelfoghatóvá és kipróbálhatóvá teszi mindazt az élményt, amit ez rendszer kínál számodra. Egy lehetőség, mely az összetartásra épül, és ahol bátran megmutathatod ki vagy, ahol kételyek nélkül kérhetsz, önzetlenül segíthetsz, megszűnik minden bizonytalanságod, és még a kérdéseidre is megtalálod a választ!

“Egy inspiráló közösséget hoztunk létre, melyben garantáltan fejlődhetsz, és olyan kapcsolatokra tehetsz szert, amilyenről talán még magad sem álmodtál. Köszönjük, hogy itt vagy, és velünk tartasz ezen az egymást segítő úton.”

Hermann Éva, a W-marketrendezvénysorozat háziasszonya

A nap előadói

Hermann Éva

Megnyitó

Éva a W-market országos konferenciasorozat céljairól tart rövid előadást.

További információ Éváról

Szentül hiszem, hogy nőként korlátlan energiák birtokosai vagyunk. Tapasztalom, hogy mindaz az erő, ami bennünk lakozik, a sokféle szerepvállalásunk – szorosan összefüggenek és egymástól elválaszthatatlanok. A test, a lélek, az elme csodálatos harmóniája ez. Egymaga bármelyik elveszne, de egymással összhangban táncra perdülnek.Úgy hívom ezt: Women in Flow. Egy eszme, melyet megtestesít az elmúlt évek esszenciája, egy kitartóan jelenlévő inspiráció eredményeként. Ahhoz, hogy valódi mozgásban legyünk, és szeretettel tekintsünk magunkra vagy a környezetünkre, és akár a vállalkozásunkra, el kell sajátítanunk ezt az életérzést.Ma már más működési elvekre van szükség, mint korábban. És ez az életünk összes területére igaz.A Women in Flow egy érzelmi intelligencián alapuló, értékadó és innovatív Női közösség.Kapcsolatépítés és háló.Ebben a közösségben nincs alá-fölé rendelt szerep, csak egymás mellé rendelt támogató társság. Ez az újszerű működési mód, olyan célirányos magatartásban, nyilvánul meg, amire szüksége lehet, minden nyitott, fejlődésre vágyó, bátor nőnek. A W-Market Országos rendezvény sorozat, ebből az életérzésből született. Mindez új és nagyszerű lehetőség számodra is.Azért álmodtuk, hogy kapcsolódhassunk, megismerjük egymás célkitűzéseit, vállalkozását, szolgáltatásait, fejlődjünk és növekedjünk.Hogy találkozhassunk Veled..

Békési Brigitta

WOW hatás – A ki nem mondott kulcstényező az üzleti életben is

​Az emberek a döntéseiket nem racionálisan, hanem érzelmi alapon hozzák. Ez a magyarázata a sokszor racionálisan meg nem magyarázható döntéseknek. Mi kell ahhoz, hogy ebből a saját üzletedben és életedben ki tudd hozni a maximumot?

További információ Brigittáról

Békési Brigitta a népszerű edzésmódszer és brand, a Beautyrobic alapítója és tulajdonosa, ami mára már nemzetközi szinten működő franchise rendszer is. Jelölték a Central European Startup Award-on, „A legbefolyásosabb nő” díjra, a Marketing Commando „Az év marketingese” díjra, valamint a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének „A jövő reménysége” díját vehette át munkásságának elismeréséért. Fontos neki a folyamatos képzés és tanulás. Közgazdász végzettsége mellett, life coach, fitnesz coach, fitoterapeuta és fitneszedző is, aki kiterjedt tudása ellenére sem hagyta abba a folyamatos tanulást. Különböző szakmai továbbképzésekre jár, mert hisz a tudás hatalmában. Emellett a Boss Connect mentorprogram mentoraként, a FIVOSZ Sport-és Életmód Bizottság elnökeként, az IWI nagyköveteként és a New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara elnökségi tagjaként ő maga is segíti a fiatalokat abban, hogy egyre jobbá és többé váljanak mind szakmailag, mind emberileg. Egyetemeken, konferenciákon ad elő, emellett szenvedélyének az általa megalkotott Beautyrobicnak is hódol. Saját stúdiójában ő maga is rendszeresen tart edzéseket és azt tanítja a hozzá ellátogató nőknek, hogy hogyan legyenek egyre vonzóbbak, magabiztosabbak és hogyan imádják azt a Nőt, akik valójában ők maguk.

Pálfi Éva

​B2W Marketing Nőknek

​”A mai napig szinte csak szépségversenyeken tudtuk megmérettetni magunkat mi nők, pedig oly sok más versenyszámban is fantasztikusak vagyunk! A 21. századi nő egyszerre vezet háztartást, nevel gyermeket, épít karriert, képzi magát és sikeres mint vezető is. Nap mint nap találkozok olyan sikeres üzletasszonnyal, aki képes volt felismerni igazi tehetségét és erejét, melyet tudatos márkaépítéssel stratégiába rendeztünk. Te miben vagy igazán különleges? Miben rejlik az igazi erőd? Tárjuk fel, mutasd meg a világnak és engedd, hogy megszeressék!” Pálfi Éva

További információ Éváról

A B2W alapítója, női marketing szakértő, brandstylist és divattervező iparművész, a „Hogyan adj el nőknek B2W?”, a „Vállalkozásból Világmárka” és a „Stílusos Márkastratégia” könyvek szerzője, Stílusakadémia vezetője. Olyan cégeknek tervez vizuális marketinget, arculatot és webdesignt, akik nőknek adnak el. Brand Stílus és Karakterelméletét a Magyar Szabadalmi Hivatal 2017-ben helyezte oltalom alá.

Brezovai Gábor

​Hogyan működik az ember a valóságban?

​Amióta csak emberekkel foglalkozom, ez a kérdés foglalkoztat. Vajon mi inspirálja az ismétlődő viselkedésmintákat, annak ellenére is, hogy legbelül tudjuk, nincs minden rendben?

További információ Gáborról

Az emberi test összetett, mely érzékenyen reagál úgy a helytelen életmódbeli szokásainkra, mint a magánéleti, vagy a pénzkereseti és -költési szokásainkra. Vannak olyan berögződések, melyektől nem érezzük jól magunkat, mégis újra és újra beleszaladunk ugyanabba a csapdába. Még úgy is, hogy közben folyamatosan fejlesztjük magunkat, módszereket, trükköket tanulunk. A probléma okát az jelenti, hogy minden törekvésünk felszínes csupán, és nem kutatja a gyökereket. A lényegi változások ugyanis csak ritkán mutatják meg magunkat. Ugyan mindenki egészségre, kiegyensúlyozott párkapcsolatra, anyagi biztonságra vágyik, a valóságban ezek többnyire csak vágyak maradnak. Az elmúlt 28 évben megértettem, hogy minden problémára van megoldás, de csak akkor, ha valóban meghozzuk a döntést: a saját életünket akarjuk élni és nem másolatként akarunk végigbukdácsolni az életünkön. Minden változás alapja, hogy merjük-e élni azt az életet, amire vágyunk, be merjük-e iktatni mindennapi szerves életünkbe a sok-sok tudást és tapasztalatot, amivel addig találkoztunk. Ez a PreSense! Megértés alapon, szabad akaratból tudunk fejlődni. Megértjük életünk összefüggéseit és a gyakorlatok segítségével átrendezzük testünkben és elménkben a hátráltató beidegződéseket. Lépésről lépése egyre magabiztosabban bízzuk magunkat az intuícióinkra, és válunk életünk tudatos élőjévé.

Mihalcsek Noémi

​A bizalomra épülő kapcsolati tőke az alapja a sikeres vállalkozásnak!

Bizalom nélkül nincs támogató közösség, támogató közösség nélkül nincs fejlődés. Fejlődés híján pedig bármiféle előrelépés is csupán egy halvány reménysugár. Ha támogató a hozzáállásunk, akkor bizony nincs lehetetlen, sem elérhetetlen.És hogy mindez miképpen valósítható meg a gyakorlatban? Hogyan kell működőképes, prosperáló kapcsolatokat kiépíteni? Mit takar a bizalom? Ezekre a kérdésekre mind választ kaphatunk majd Noémi lehengerlő előadásából.

További információ Noémiről

Noémi az alapítója és tulajdonosa a Golden Events Rendezvényszervező és Menedzsment Irodának, mely működését három évvel ezelőtt kezdte meg. Portfóliójához szorosan kapcsolódik a brandépítés, melyet több hazai híresség karrierútja is bizonyít. Ő álmodta meg a nagysikerű A Sokoldalú Nő rendezvénysorozatot, mely mára valódi branddé nőtte ki magát. Elnöke a Business Flow üzleti klub Women in Flow szekciójának, de ő látja el a Networking szervezet idei 36 rendezvényének projektkoordinátori feladatait is. Emellett szívesen áll olyan úttörő kezdeményezések mellé, mint az Etikus Ingatlanos mozgalom, melyben a kommunikációs menedzseri feladatokat látja el. Munkássága szorosan összefonódik a közösségépítéssel. Leginkább a személyes kapcsolatépítésben hisz, melynek létjogosultságát eddigi tapasztalatai is messzemenően alátámasztják. Legyen szó akár üzleti, akár emberi attitűdről, a fejlődést az emberi kapcsolódások megerősítésében, valamint a bizalom kiépítésében látja. Mindig is fontos volt számára, hogy olyan lehetőségek mellett tegye le a voksát, amelyek az övéhez hasonló értékrendet képviselnek. Éppen ezért eredményei hűen tükrözik, milyen az, amikor az ember szenvedéllyel, hozzáértéssel, és kiterjedt kapcsolati tőkével végzi munkáját.

Teimel Zita

​Hogyan tudsz női energetikával teremteni az üzleti életben?

​Sajnos sokan belecsúszunk nők abba a hibába, hogy a férfi üzleti modellt követjük, mert korábban csak erre volt példa. Viszont mi nők teljesen másként működünk, mások az erősségeink, más szempontokat is meglátunk, megérzünk, mint a férfiak és ez igen nagy helyzetelőnyt jelenthet… ha zöld lámpát adsz arra, hogy felvállald, kibontakoztasd megérzéseidet is a businessben. Hogy mi is a különbség a két világ között és mik azok a női minőségek, melyeket sokkal tudatosabban fel kellene vállalnunk és alkalmaznunk.

További információ Zitáról

Teimel Zita business coach, mentor, marketing tanácsadó nők számára, a Feminakadémia női önismereti portál aktív szerkesztője – www.feminakademia.hu -, az INSPIRÁDIÓ házigazdája – www.teimelzita.hu/inspiradio, olyan vállalkozó nők inspirálója, segítője, akik szeretnének tudásukkal és tehetségükkel valamilyen változást elindítani közvetlen vagy tágabb környezetükben. Zita 20 éves nemzetközi kereskedelmi és marketing tapasztalattal rendelkezik és az utóbbi években a legnagyobb eredményeket abban érte el, hogy segíti a nőket rátalálni küldetésükre, elindulni tehetségükkel egy üzleti vállalkozásban és onnan nagyra nőni. Zita imád fejlődni, tanulni és nem csak tanítja amit tud, hanem maga is a legnagyobbakhoz jár külföldre a tudásért és inspirációért. Tanítói nem csak szakmai fejlődésében, hanem személyiségfejlődésben is segítségére voltak és sokat segítettek neki abban, hogy 20 év párjával történt üzletépítést követően, párja halála után Zita magára találjon és egyedülálló nőként is tudjon ragyogni, erős lenni és megélni azt a potenciált ami benne lakozik.

Mi vár Rád, ha velünk tartasz?

09:00 – 10:00

Regisztráció és kiállítás

10:00 – 10:15

Megnyitó, Köszöntés

​Hermann Éva

10:15 – 10:45

Beautyrobic/WOW hatás beszélgetés 30 percben

Békési Brigitta

10:45 – 11:00

Multibrand partnerek a színpadon,ajándék sorsolás

11:00 – 11:30

​B2W Marketing Nőknek

Pálfi Éva

11:30 – 12:30

Networking asztal

12:30 – 13:30

Ebédszünet

13:30-13:45

​​Multibrand partnerek a színpadon, ajándék sorsolás

13:45 -14:15

​​Hogyan működik az ember a valóságban?

Brezovai Gábor

14:15 -14:45

​​A bizalomra épülő kapcsolati tőke az alapja a sikeres vállalkozásnak!

​Mihalcsek Noémi

14:45- 15:00

​​​Multibrand partnerek a színpadon, ajándék sorsolás

15:00 – 16:00

Networking asztal

16:00 – 16:30

Hogyan tudsz női energetikával teremteni az üzleti életben?

​​​Teimel Zita

16:30 – 17:00

​A Nap zárása – Meglepetés showműsorral

Ha az idei évben csak EGY üzleti rendezvényre mész el, miért ez legyen az?

  • Mert az elsők között részese lehetsz annak az egyedülálló kezdeményezésnek, ami országosan 3.500+ vállalkozó szellemű nőt kapcsol össze, hogy felszabadítsa a gigantikus női energiákat.
  • Mert az itt átélt élmények, elérhető lehetőségek, kialakítható kapcsolatok és együttműködések egy nap alatt százszoros, vagy ezerszeres megtérülést kínálnak, hiszen ez a szinergia törvénye.
  • Mert átsegít a nehézségeken, új lendületet ad és színt visz az életedbe.

Belépő árak

Standard

Belépés 1 fő részére

7.000 Ft

Páros

Belépés 2 fő részére

12.000 Ft

5 alkalmas bérlet

1 fő részére, 5 külön rendezvényre

22.500 Ft

Helyszín, időpont

La Vida Rendezvényház

La Vida DUNA – Budapest, Dunavirág u. 6. 1138

​2019 október 3.

​09:00 – 17:00

Jegyvásárlás

[tcb-script type=”text/javascript”]var uniqueId = 1716461550998229,listId = 91327,formId = 171646,iwidth=420,mmDomain=’salesautopilot.s3.amazonaws.com’,secondMMDomain=’sw.marketingszoftverek.hu’,spancont=false,secure=(‘https:’ == document.location.protocol)?true:false;[/tcb-script][tcb-script type=”text/javascript” src=”https://d1ursyhqs5x9h1.cloudfront.net/sw/scripts/mm-embed-iframe-1.14.min.js”][/tcb-script]

Fizetési módok

Belépődet lehetőséged van bankkártyával és átutalással kifizetni. Átutalás esetén emailben elküldjük számodra a díjbekérőt. Bankkártyás fizetés esetén a biztonságos OTP SimplePay oldalára irányítunk át.

Biztonságos fizetés

Bankkártya adataid teljes biztonságban vannak. A fizetés az OTP SimplePay felületén történik ezáltal mi nem ismerjük és nem tároljuk azokat.

Számlázás

A díjbekérőt és végszámlát automatikusan állítjuk ki, így kérjük figyelj adataid pontos megadására. 

​Kérdésed van?

Ha felmerült benned olyan kérdés, amire nem sikerült válaszolnunk, kérünk keress minket az iroda@wmarket.hu címen!

Brandeld magadra!

Az ajánlatunk olyan kedvező, hogy elsőre nem fogod elhinni, pedig igaz.

Résztvevőként biztosan találkozol potenciális ügyféljelöltekkel és a saját ügyfeleiddel is, de többszörösen megtérülő húzás lenne, ha inkább a saját ügyféltalálkozódként hírdetnéd velünk, és más Brand Partnerekkel együtt.

W-market a [céged neve]-vel!

Brand Partnerként azt biztosítjuk, hogy a W-Market rendezvényt magadra, a cégerdre, a márkádra, vagy a szervezetedre brandelheted és a sajátodként hírdetheted. 

Mivel már több Brand Partnerrel dolgozunk így együtt, akik szintén hozzák a saját ügyfeleiket, az eredmény és a megtérülés szinte garantált. De nem csak Brand Partnerként, hanem kiállítóként vagy hirdetőként is megjelenhetsz a rendezvényen, ha eltökélt és elég gyors vagy ahhoz, hogy ne késs le a lehetőségről.